Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının eline kına yaktığını görmek

Rüyada başkasının eline kına yaktığını görmek

Rüyada başkasının eline kına yaktığını görmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının eline kına yaktığını gördüyseniz:

  • Verilen sözlerin yerine getirilmemesi ya da dikkatinizi çekmek isteyen bir kişi nedeniyle gerilim yaşanabilir veya duygusal tepkiler oluşabilir.

Rüyada ele kına yakılmak büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ele kına yakmak çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, gelirinden yana memnun olacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının eline kına yakıldığını görmek istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine inanılır.

Rüyada elleri kınalı görmek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sağ eline kına yakmak yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada sol eline kına yakmak çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kendi eline kına görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, düşünmeden hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının eline kına yaktığını görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments