Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının elinde kına görmek

Rüyada başkasının elinde kına görmek

Rüyada başkasının elinde kına görmek evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, yanlış anlaşılacağına, onlardan medet umacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının elinde kına gördüyseniz:

  • Yakında işler netleşmeye başlayacak, şimdilik sakin şekilde bir köşede beklemenizde fayda var.

Rüyada ele kına yakılmak ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına rivayet eder.

Rüyada kendi ellerini kınalı görmek ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının ellerini kınalı görmek parasız kalmaya, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eline kına yakmak kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına alamet eder.

Rüyada başkasının eline kına yakmak ana baba için büyük bir ev alınacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Rüyada ellerine kına yakmak beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına delalettir.

Rüyada birini elleri kınalı görmek neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, çirkin bir iş yapmaya, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına inanılır.

Rüyada ellere ve ayaklara kına yakmak eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments