Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının eline kına yakmak

Rüyada başkasının eline kına yakmak

Rüyada başkasının eline kına yakmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada başkasının eline kına yakmak gördüyseniz:

  • Farklı prensipleri, ölçüleri veya yaşam tarzı olan bir kişiyle ilişkinizi sorgulamanız duygusal sorunlara neden olabilir.

Rüyada el ve ayağa kına yakmak sevdiği kişilere yardımcı olacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçına ve eline kına yakmak devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sol ele kına yakmak ailesi ile mutlu olacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına yorulur.

Rüyada ellere ve ayaklara kına yakmak iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada kendi eline kına yakmak size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına alamet eder.

Rüyada sağ ele kına yakmak çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada el ve ayaklara kına yakmak anlaşmazlıkların baş göstereceğine, evine haciz geleceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına yorulur.

Rüyada eline ve ayağına kına yakmak sevindirici olaylar yaşayacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments