Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ele kına görmek

Rüyada ele kına görmek

Rüyada ele kına görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına delalettir.

Rüyada ele kına gördüyseniz:

  • Endişeniz varsa, onay vermemelisiniz.

Rüyada elleri kınalı uyanmak hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına inanılır.

Rüyada kına eline sürmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, ün yapmayı başaracağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine rivayet eder.

Rüyada iki eline kına yakmak çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin ellerini kınalı görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada ellerde kına görmek yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, sıkıntılı günler geçireceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada eline kına yaktığını görmek başına tekin olmayan olayların geleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, yaşamın kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada el ve ayakta kına görmek çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada ellerimi kınalı görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments