Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak parmaklarına kına yakmak

Rüyada ayak parmaklarına kına yakmak

Rüyada ayak parmaklarına kına yakmak sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, güzel ameller işleyeceğine, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, onların yaralarına merhem olacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına işarettir.

Rüyada ayak parmaklarına kına yakmak gördüyseniz:

  • Bazı sırlar açığa çıkabilir veya sizin farkında olmadığınız olaylar kulağınıza gelebilir, gizli düşmanlarınızın farkına varabilirsiniz ya da sağlığınızı ilgilendiren konular söz konusu olabilir.

Rüyada ayak parmaklarına kına yakmak kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına delalet eder.

Rüyada parmaklara kına yakmak tekin olmayan işlere girileceğine, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına delalettir.

Rüyada yüzük parmağına kına yakmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, dertleşerek moral bulacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada parmağına kına yakmak maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmaklarına kına yakmak rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada işaret parmağına kına yakmak çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, araba alınacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına tabir olunur.

Rüyada parmağa kına yakmak iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine tabir olunur.

Rüyada el ve ayağa kına yakmak ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments