Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının ayağına kına yakmak

Rüyada başkasının ayağına kına yakmak

Rüyada başkasının ayağına kına yakmak aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine delalettir.

Rüyada başkasının ayağına kına yakmak gördüyseniz:

  • İlerlemek için sizi kullanan kişilere boyun eğmemelisiniz.

Rüyada ayağa kına yakmak yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, işlerinin zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada ayak parmaklarına kına yakmak bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine delalettir.

Rüyada ayağına kına yakmak bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına işarettir.

Rüyada ayaklara kına yakmak işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ellere ve ayaklara kına yakmak sorunların biteceğine, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada eline ve ayağına kına yakmak bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayaklarına kına yakmak uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada el ve ayaklara kına yakmak tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, gelirinin artacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments