Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el ve ayaklara kına yakmak

Rüyada el ve ayaklara kına yakmak

Rüyada el ve ayaklara kına yakmak onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına delalettir.

Rüyada el ve ayaklara kına yakmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişki veya iş birliklerinizi sizi kalkındıracağı ya da besleyeceği yerde, sizi aşağı çekiyor olabilir.

Rüyada eline ve ayağına kına yakmak yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına yorulmaktadır.

Rüyada el ve ayağa kına yakmak çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına inanılır.

Rüyada ele ayağa kına yakmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada el ve ayaklara kına yakmak yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ellere ve ayaklara kına yakmak kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine yorulur.

Rüyada ayağına kına yakmak kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Rüyada ayağa kına yakmak istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, kar sağlayacağına işarettir.

Rüyada ayaklara kına yakmak hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, ev sahibi olunacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments