Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ele ayağa kına yakmak

Rüyada ele ayağa kına yakmak

Rüyada ele ayağa kına yakmak rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, sağlık ve şifa bulacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, işlerinin baltalanacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ele ayağa kına yakmak gördüyseniz:

  • Eğlenceye zaman ayırmalı, dışarı çıkıp keyifli vakit geçirmeye çalışmalısınız.

Rüyada eline ve ayağına kına yakmak başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, hem çok mutlu olacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ele ayağa kına yakmak geçiminin zorlaşacağına, kederleneceğine, onlara galip geleceğine delalettir.

Rüyada ellere ve ayaklara kına yakmak rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada el ve ayaklara kına yakmak sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine tabir olunur.

Rüyada el ve ayağa kına yakmak dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada ayaklarına kına yakmak ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine yorulur.

Rüyada ayaklara kına yakmak mutsuz ve huzursuz olacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, kararlarına saygı duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağa kına yakmak ters giden işlerin düzeleceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments