Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağa kına yakmak

Rüyada ayağa kına yakmak

Rüyada ayağa kına yakmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağa kına yakmak gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerden gelen iyilik ya da desteklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ayaklara kına yakmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ele ayağa kına yakmak gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine delalettir.

Rüyada ayağa kına yakmak şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağına kına yakmak yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, işinde uzmanlaşacağına delalet eder.

Rüyada ayak parmaklarına kına yakmak çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada el ve ayağa kına yakmak yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, kendisini üzen konuların kapanacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına inanılır.

Rüyada ellere ve ayaklara kına yakmak girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine işaret eder.

Rüyada el ve ayaklara kına yakmak huzurlu ve sağlıklı olunacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, işine dört elle sarılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments