Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eline ve ayağına kına yakmak

Rüyada eline ve ayağına kına yakmak

Rüyada eline ve ayağına kına yakmak kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, isabetli kararlar alacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada eline ve ayağına kına yakmak gördüyseniz:

  • Daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada ellere ve ayaklara kına yakmak eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, günahların da affolacağına delalettir.

Rüyada el ve ayağa kına yakmak kazançlı işlere girileceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine tabir olunur.

Rüyada ele ayağa kına yakmak sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, kişinin fena halde yanılacağına delalet eder.

Rüyada el ve ayaklara kına yakmak yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine işarettir.

Rüyada eline ve ayağına kına yakmak kardeşlerin birlikte iş kuracağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, şeref ve haysiyetin artacağına işaret eder.

Rüyada ayaklara kına yakmak herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına tabir olunur.

Rüyada ayağa kına yakmak aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına yorulur.

Rüyada ayak parmaklarına kına yakmak rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, ele geçen parada artış olacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments