Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el ve ayağa kına yakmak

Rüyada el ve ayağa kına yakmak

Rüyada el ve ayağa kına yakmak hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, sıkıntılarının biteceğine inanılır.

Rüyada el ve ayağa kına yakmak gördüyseniz:

  • Gizli ilişkilere eğilim artabilir.

Rüyada el ve ayaklara kına yakmak karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada ele ayağa kına yakmak sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, ticaretin açılacağına rivayet eder.

Rüyada ellere ve ayaklara kına yakmak kinin ve düşmanlığın giderileceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına yorulur.

Rüyada eline ve ayağına kına yakmak zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, cesaret ve inançla hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada el ve ayağa kına yakmak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarına kına yakmak mal kaybına uğrayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına alamet eder.

Rüyada ayaklarına kına yakmak elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Rüyada ayağına kına yakmak kafasındaki sorunları çözeceğine, güzel günlerin geleceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments