Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye krem sürmek

Rüyada ölüye krem sürmek

Rüyada ölüye krem sürmek düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, büyüleyeceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, yeni bir hayata adım atılacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine delalet eder.

Rüyada ölüye krem sürmek gördüyseniz:

  • Detayları atlamamanız gerekiyor.

Rüyada ölüye krem sürmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne krem sürmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücuda krem sürmek işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, elini haramdan uzak tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada göğsüne krem sürmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada başkasının yüzüne krem sürmek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine işaret eder.

Rüyada yüzünü krem sürmek kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine delalettir.

Rüyada bacağına krem sürmek hayırlı bir yuva kuracağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına delalet eder.

Rüyada bacağa krem sürmek başarısız ve mutsuz olacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments