Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze beyaz krem sürmek

Rüyada yüze beyaz krem sürmek

Rüyada yüze beyaz krem sürmek kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, bütçesinin küçüleceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine işaret eder.

Rüyada yüze beyaz krem sürmek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri tamamlayacak vakit bulamamanız yüzünden ileriye yönelik planlarınızda da aksamalar olabilir.

Rüyada yüze beyaz krem sürmek işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada yüzüne beyaz krem sürmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüze krem sürmek duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine delalettir.

Rüyada yüzünü krem sürmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına işarettir.

Rüyada başkasının yüzüne krem sürmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzüne krem sürmek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya işarettir.

Rüyada beyaz krem sürmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına yorulur.

Rüyada bebeğe krem sürmek işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments