Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneş kremi sürmek

Rüyada güneş kremi sürmek

Rüyada güneş kremi sürmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güneş kremi sürmek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya gayrimenkul başlıklarını ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Rüyada güneş kremi sürmek iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada güneş kremi almak eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada krem sürmek işlerin de yolunda gideceğine, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada birine krem sürmek değişik insanlarla karşılaşacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına işaret eder.

Rüyada yüze beyaz krem sürmek kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eline krem sürmek çalışmaları kötüleyeceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine delalet eder.

Rüyada bacağa krem sürmek sıkıntı çekeceğine, ekonomik olarak kalkınacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına işaret eder.

Rüyada ellere krem sürmek hasta olanın da iyileşeceğine, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments