Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerde yara görmek

Rüyada ellerde yara görmek

Rüyada ellerde yara görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, kafasının sakinleşeceğine alamet eder.

Rüyada ellerde yara gördüyseniz:

  • Evinizde veya çevrenizde düzenlemeler yapabilirsiniz.

Rüyada sağ elinde yara görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine alamet eder.

Rüyada elleri yara görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada elinin üstünde yara görmek rızkının çeşitleneceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, gelirinden yana memnun olacağına işaret etmektedir.

Rüyada el yarası görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, dayanışma içinde kalacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ellerini yara içinde görmek sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, arabuluculuk yapılacağına inanılır.

Rüyada el bileğinde yara görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına delalet eder.

Rüyada ellerinde yara görmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına işaret etmektedir.

Rüyada sağ elinin yaralandığını görmek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments