Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ elinde yara görmek

Rüyada sağ elinde yara görmek

Rüyada sağ elinde yara görmek rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına tabir olunur.

Rüyada sağ elinde yara gördüyseniz:

  • İş, ev ya da aile ilişkileriniz ön plana çıkabilir.

Rüyada sağ elinin yaralandığını görmek elindeki malların gideceğine, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine inanılır.

Rüyada sağ elinde yara görmek en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sağ göğsünde yara görmek gücünün ve şansının yaver gideceğine, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada sağ bacağından yaralandığını görmek bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, yanlış adımlar atacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine tabir olunur.

Rüyada sağ omuzdan yaralanmak uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, amaçlarına nail olacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sağ bacakta yara görmek sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, geçim derdinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada sağ ayakta yara görmek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada sağ elde yara görmek kazancın günden güne artacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments