Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ elinin yaralandığını görmek

Rüyada sağ elinin yaralandığını görmek

Rüyada sağ elinin yaralandığını görmek işbirliği içinde olacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sağ elinin yaralandığını gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kimseler bile olsalar sırlarınızı açmaktan kaçının.

Rüyada sağ elinin yaralandığını görmek kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına yorulur.

Rüyada sağ elinde yara görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağ omuzdan yaralanmak üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına tabir olunur.

Rüyada sağ elde yara görmek sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına delalettir.

Rüyada sağ omuzda yara görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, yarınlarına umutla bakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağ bacağından yaralandığını görmek günahlarından tövbe etmeye, uzun bir süre boyunca çekeceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağ ayakta yara görmek para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağ göğsünde yara görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments