Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elleri yara görmek

Rüyada elleri yara görmek

Rüyada elleri yara görmek iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kötü yönde hareket edeceğine, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, önemli sorumluluklar alacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elleri yara gördüyseniz:

  • Maddi çıkarlarınız için istemediğiniz bir işi kabul etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada sağ elinin yaralandığını görmek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada el içinde yara görmek maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine işaret eder.

Rüyada elinin yara olduğunu görmek sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza delalet etmektedir.

Rüyada eli yaralanmak gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına delalettir.

Rüyada elin içinde yara görmek ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, pek çok kişiye yanında iş vereceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ellerini yara görmek işlerin düzeleceğine, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına tabir olunur.

Rüyada ellerinin yara olduğunu görmek sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde yara görmek sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments