Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerinde yara görmek

Rüyada ellerinde yara görmek

Rüyada ellerinde yara görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ticarete atılacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, sevinileceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ellerinde yara gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız yeni insanlar veya bazı kişiler hayatınızın farklı alanlarında size ufak büyüklü şanslar getirebilir.

Rüyada elin içinde yara görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ellerinde yara görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ellerini yara görmek tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına işaret etmektedir.

Rüyada sol elinin yaralandığını görmek mutlu ve huzurlu olunacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine delalettir.

Rüyada elinin yara olduğunu görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına alamet etmektedir.

Rüyada el üzerinde yara görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, kırgınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada el içinde yara görmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, Allah’ın yolundan gideceğine tabir olunur.

Rüyada eli yara olmak çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments