Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerini yara içinde görmek

Rüyada ellerini yara içinde görmek

Rüyada ellerini yara içinde görmek kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, şen kahkahalar atacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ellerini yara içinde gördüyseniz:

  • Bazı büyük sevinçler yaşamanız olasıdır.

Rüyada elin içinde yara görmek yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine tabir olunur.

Rüyada ellerini yara içinde görmek tüm hayatının durma noktasına geleceğine, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada el içinde yara görmek daha fazla rızık elde edileceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine delalettir.

Rüyada elinin içinde yara görmek atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini yara bere içinde görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağız içinde yara görmek saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada vücudunu yara içinde görmek rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada kendini yaralar içinde görmek uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments