Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el bileğinde yara görmek

Rüyada el bileğinde yara görmek

Rüyada el bileğinde yara görmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada el bileğinde yara gördüyseniz:

  • Değişiklik iyi şansı beraberinde getirebilir.

Rüyada el bileğinde yara görmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinde yara görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, rakiplerini mağlup edeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine rivayet eder.

Rüyada ayak bileğinden yaralanmak hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, özgüveninde artış yaşanacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada el bileğini kesmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada el bileğinin kırıldığını görmek hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine delalettir.

Rüyada el bileğinin şiştiğini görmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada el bileğinin koptuğunu görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada el bileği görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments