Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el yarası görmek

Rüyada el yarası görmek

Rüyada el yarası görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, yol alacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine alamet eder.

Rüyada el yarası gördüyseniz:

  • Sağlam temellere dayanan bir fikrin karlı sonuçları olabilir.

Rüyada eli yara görmek önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, yüklü miktarda para kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sol elinin yaralandığını görmek karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ellerinde yaralar görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, düşünmeden hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinin üstünde yara görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına işarettir.

Rüyada sağ elinde yara görmek yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ellerini yara görmek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, doyasıya hasret gidereceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına alamet eder.

Rüyada birinin elinde yara görmek içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, mevcut konforunun da devam edeceğine, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada elinin içinde yara görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments