Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elle saç taramak

Rüyada elle saç taramak

Rüyada elle saç taramak daha iyi bir eve çıkılacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada elle saç taramak gördüyseniz:

  • Bazı planların değiştirilmesi mümkün olmasa da, diğerlerinin birbirinden çok farklı ya da imkansız gibi görünen istek veya ihtiyaçlarını yerine getirmek size düşüyor olabilir.

Rüyada elle saç taramak hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada saçı elle taramak geçiminin zorlaşacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada bebek saçı taramak öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, hastalıkların biteceğine, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine işaret eder.

Rüyada ölen birinin saçını taramak ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarını geriye taramak iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, kısmet alacağına işaret eder.

Rüyada ölü birinin saçını taramak bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, hayal kırıklığı yaşanacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçı taramak cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada ölünün saçını taramak başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments