Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı elle taramak

Rüyada saçı elle taramak

Rüyada saçı elle taramak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine tabir olunur.

Rüyada saçı elle taramak gördüyseniz:

  • Endişelerinizi paylaştığınıza inandığınız kişiler farklı şekilde davranabilirler.

Rüyada elle saç taramak rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada saçı elle taramak bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kızının saçını taramak yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına yorulur.

Rüyada fırçayla saç taramak keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi saçını taramak yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin saçını taramak ticaret hayatına atılacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine rivayet eder.

Rüyada bebek saçı taramak çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, ev sahibi olunacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına yorulur.

Rüyada ölü saçı taramak girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments