Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinin saçını taramak

Rüyada ölü birinin saçını taramak

Rüyada ölü birinin saçını taramak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine alamet eder.

Rüyada ölü birinin saçını taramak gördüyseniz:

  • Canınızı sıkabilecek şeyler olabilir ya da sizi kızdıracak konuşmalar yapılabilir.

Rüyada ölü saçı taramak yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına işarettir.

Rüyada ölü birinin saçını taramak çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine işarettir.

Rüyada ölünün saçını taramak işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, huzurunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının saçını taramak anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir başkasının saçını taramak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada annenin saçını taramak dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, büyük rahatlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birinin saçını taramak kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, zorluklarının kalmayacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada aynaya bakıp saç taramak anne baba dualarının alınacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments