Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı taramak

Rüyada saçı taramak

Rüyada saçı taramak isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, takdir edileceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçı taramak gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı hareketleri olan kişilere gerçekçi yaklaşmanız daha mutlu olmanızı sağlayabilir.

Rüyada aynada saç taramak büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada saçlarını geriye taramak ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına inanılır.

Rüyada birini saçını taramak maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada ıslak saçı taramak inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının saçını taradığını görmek alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, ağız tadının yerine geleceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin saçlarını taramak büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına yorulur.

Rüyada annesinin saçını taramak kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin saçını taramak evlatların hayırsız çıkacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments