Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını geriye taramak

Rüyada saçlarını geriye taramak

Rüyada saçlarını geriye taramak sorunların artacağına, sorunlarının azalacağına, kazancının günden güne çok artacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, önemli işlere imza atacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine işaret eder.

Rüyada saçlarını geriye taramak gördüyseniz:

  • Belli planlarda, eğilimlerde, işlerde ya da davranışlarda meydana gelen değişiklikler konusunda esnek olmalı, değişimi rahat şekilde karşılamalısınız.

Rüyada saçlarını geriye taramak aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine delalettir.

Rüyada birinin saçını taramak şansın çalışmaya başlayacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin saçını taramak sorunlarını aşacağına, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada saçlarını başkasının taradığını görmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, geçim derdinin olmayacağına işaret eder.

Rüyada kendi saçlarını taramak kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına işarettir.

Rüyada erkeğin saçını taramak kariyer planının altüst olacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına delalettir.

Rüyada saçtan bit taramak muradına eremeyeceğine, kurulan hayallerin yıkılacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada başkasının saçlarını taradığını görmek hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, esenlik bulup, hafifleyeceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments