Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün saçını taramak

Rüyada ölünün saçını taramak

Rüyada ölünün saçını taramak yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yeni bir eve sahip olacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, büyük bir sorun oluşacağına yorulur.

Rüyada ölünün saçını taramak gördüyseniz:

  • Eğlenceli tahminlerin veya yorumların değil, sağduyunun önemli bir temsilcisi olarak anılmak üzeresiniz.

Rüyada ölünün saçını taramak kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine delalettir.

Rüyada ölü saçı taramak kendisine fırsatlar yaratacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü birinin saçını taramak özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçımı taramak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, bilge ve alim kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin saçlarını taradığını görmek eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına rivayet eder.

Rüyada saçlarını taramak biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına rivayet eder.

Rüyada aynada saçını taramak aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine delalet eder.

Rüyada bir erkeğin saçını taramak kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments