Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birinin saçını taramak

Rüyada ölen birinin saçını taramak

Rüyada ölen birinin saçını taramak onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada ölen birinin saçını taramak gördüyseniz:

  • Algılarınızı açık tutmanızda fayda var.

Rüyada başkasının saç taramak çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçını taramak kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada annenin saçını taramak yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, çok büyük bir aşk yaşanacağına inanılır.

Rüyada kendi saçını taramak kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, ihanet göreceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisinin saçını taramak hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada saçını tarakla taramak elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada saçımı taramak işinde herkesten bir adım önde olacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamamda saç taramak çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, ondan şifa göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments