Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek saçı taramak

Rüyada bebek saçı taramak

Rüyada bebek saçı taramak mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına, yoğun duygular yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek saçı taramak gördüyseniz:

  • Siz farkında olmasanız da etrafınızda pek çok şey olup bitiyor.

Rüyada bebek saçı taramak insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına delalet eder.

Rüyada uzun saç taradığını görmek dualarının kabul olacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına delalet eder.

Rüyada kendi saçlarını taramak kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisinin saçını taramak çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, erken evlilik yapacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına alamet eder.

Rüyada saçlarını başkasının taradığını görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, arif kimselerden sayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçlarının taramak yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçından bit taramak sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına işarettir.

Rüyada bir erkeğin saçını taramak sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments