Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının eline kına yakmak

Rüyada kızının eline kına yakmak

Rüyada kızının eline kına yakmak helal olmayana göz dikmeyeceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, stresin ve üzüntülerin biteceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızının eline kına yakmak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada kızının eline kına yakmak elinin darlık içinde kalacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kızına kına yakmak dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına alamet etmektedir.

Rüyada bekar kıza kına yakmak insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Rüyada kızının saçına kına yakmak bir beladan kurtulacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına işarettir.

Rüyada birinin eline kına yakmak eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eline ve ayağına kına yakmak var olan hastalıklarının şifa bulacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına inanılır.

Rüyada ölünün eline kına yakmak uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, hem işinde başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada el ve ayağa kına yakmak düzeninin yıkılmayacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, belalardan korunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments