Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ele kına yakmak

Rüyada ele kına yakmak

Rüyada ele kına yakmak dertlerin en kısa zamanda biteceğine, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ele kına yakmak gördüyseniz:

  • Konu her ne ise, sabırlı olarak üstesinden geleceksiniz.

Rüyada birinin eline kına yakmak ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine işaret eder.

Rüyada iki eline kına yakmak çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına delalet etmektedir.

Rüyada eline ve ayağına kına yakmak iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına alamet eder.

Rüyada ellerime kına yakmak çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada kızının eline kına yakmak sıkıntılarını arkasında bırakacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına yorulur.

Rüyada el ve ayağa kına yakmak maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine işaret eder.

Rüyada elini kına yakmak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, elindeki işi rayına oturtacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eline kına yakmak sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, yolculuğa çıkmaya, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments