Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde fare yakalamak

Rüyada evde fare yakalamak

Rüyada evde fare yakalamak büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde fare yakalamak gördüyseniz:

  • Gizli kapaklı yürütülen işler, arkanızdan konuşan kişiler veya sizi engelleyen durumlar sıkıntı yaratabilir.

Rüyada evde fare yakalamak dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada fareleri yakalamak pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına işarettir.

Rüyada fareyi yakalamak dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elle fare yakalamak alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına işarettir.

Rüyada küçük fare yakalamak kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine işaret eder.

Rüyada beyaz fare yakalamak bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına işaret eder.

Rüyada başkasının fare yakaladığını görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine inanılır.

Rüyada büyük fare yakalamak geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments