Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eliyle yılan tutmak

Rüyada eliyle yılan tutmak

Rüyada eliyle yılan tutmak hedeflerine yaklaşacağına, öz güveninin yerine geleceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, rakiplerin üzüleceğine, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına rivayet eder.

Rüyada eliyle yılan tutmak gördüyseniz:

  • Toplum yaşamınızda bir hareketlenme olabilir.

Rüyada eliyle yılan tutmak aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanı eliyle tutmak imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, zor zamanların böylece geride kalacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizden eliyle balık tutmak atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada eliyle balık tutmak çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına alamet eder.

Rüyada kuşu eliyle tutmak çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına işaret eder.

Rüyada balığı eliyle tutmak daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eliyle büyük balık tutmak kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine işarettir.

Rüyada denizde eliyle balık tutmak çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, sorunların biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments