Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı eliyle tutmak

Rüyada yılanı eliyle tutmak

Rüyada yılanı eliyle tutmak çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanı eliyle tutmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri önceden tahmin edebilir, karşınızdaki kimselerin duygularını hissedebilirsiniz.

Rüyada eliyle yılan tutmak rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanı eliyle tutmak umutsuz olacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine yorulur.

Rüyada kuşu eliyle tutmak sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, duraklama yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balığı eliyle tutmak aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına delalettir.

Rüyada denizde eliyle balık tutmak inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine yorulur.

Rüyada eliyle büyük balık tutmak başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına işaret eder.

Rüyada fareyi eliyle tutmak aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Rüyada eliyle balık tutmak maddi ve manevi olarak destek göreceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments