Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizden eliyle balık tutmak

Rüyada denizden eliyle balık tutmak

Rüyada denizden eliyle balık tutmak sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, ileride çok zengin biri olacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizden eliyle balık tutmak gördüyseniz:

  • Olayların içine girmemeli, seyirci kalmalısınız.

Rüyada denizden eliyle balık tutmak kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde eliyle balık tutmak iş öğreneceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balığı eliyle tutmak hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada eliyle büyük balık tutmak ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eliyle balık tutmak birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, yaşama isteğinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada eliyle yılan tutmak hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada fareyi eliyle tutmak en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada yılanı eliyle tutmak sevdiği birine hediye alacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments