Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balığı eliyle tutmak

Rüyada balığı eliyle tutmak

Rüyada balığı eliyle tutmak sıkıntılarının daha da artacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, evlatlarının hayrını göreceğine, verimin her geçen gün artacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine işarettir.

Rüyada balığı eliyle tutmak gördüyseniz:

  • Bırakın kendileri anlasınlar.

Rüyada eliyle balık tutmak sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına rivayet eder.

Rüyada eliyle büyük balık tutmak sohbetinin bozulacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada balığı eliyle tutmak güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına işarettir.

Rüyada denizden eliyle balık tutmak sabrını zorlayacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde eliyle balık tutmak ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada eliyle yılan tutmak uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, haksızlıklara maruz kalınacağına alamet eder.

Rüyada fareyi eliyle tutmak yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine rivayet eder.

Rüyada yılanı eliyle tutmak halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments