Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eliyle büyük balık tutmak

Rüyada eliyle büyük balık tutmak

Rüyada eliyle büyük balık tutmak sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, saygın ve ünlü biri olacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada eliyle büyük balık tutmak gördüyseniz:

  • Olumsuz hissettiğiniz konularda yaşanan olumlu gelişmeleri hatırlamanız, bazı olaylar karşısında daha sabırlı davranmanıza yardım edebilir.

Rüyada eliyle büyük balık tutmak başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada balığı eliyle tutmak takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Rüyada denizde eliyle balık tutmak onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eliyle balık tutmak kötülüğe uğramadan yaşayacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizden eliyle balık tutmak maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, borcunun çok olacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada eliyle büyük balık yakalamak kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, dikkat çekeceğine alamet eder.

Rüyada kuşu eliyle tutmak ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada eliyle yılan tutmak kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, hem işinde başarılı olacağına, rahatının ve gelirinin artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments