Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuşu eliyle tutmak

Rüyada kuşu eliyle tutmak

Rüyada kuşu eliyle tutmak bir fitne çıkarmaya, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, üzüntülerin son bulacağına, hastalıklarını yeneceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuşu eliyle tutmak gördüyseniz:

  • Gerekli onaylanmalar gerçekleşene kadar beklemeniz gerekebilir.

Rüyada kuşu eliyle tutmak düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, iflasın eşiğine geleceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine işarettir.

Rüyada balığı eliyle tutmak eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, rızık ve kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada yılanı eliyle tutmak dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, çok üst mevkilere geleceğine, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına alamet eder.

Rüyada fareyi eliyle tutmak esenlik içinde olacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına delalet etmektedir.

Rüyada eliyle balık tutmak tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, yaptığı işte sivrileceğine yorulur.

Rüyada eliyle büyük balık tutmak borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine işarettir.

Rüyada denizden eliyle balık tutmak nefsine uyacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada eliyle yılan tutmak bunun kendisine büyük güç vereceğine, zorluklarını aşacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments