Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eliyle balık tutmak

Rüyada eliyle balık tutmak

Rüyada eliyle balık tutmak bolluk getirecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına delalet eder.

Rüyada eliyle balık tutmak gördüyseniz:

  • Tutkulu ilişkiler, ani çekimler, mevcut ilişkilerde sıcak paylaşımlar yaşanabilir.

Rüyada denizde eliyle balık tutmak istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada denizden eliyle balık tutmak kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balığı eliyle tutmak borçların bir türlü ödenemeyeceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada eliyle büyük balık tutmak büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada eliyle balık tutmak evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine tabir olunur.

Rüyada yılanı eliyle tutmak maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, birlik ve dayanışma halinde olacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına delalettir.

Rüyada eliyle yılan tutmak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, ağız tadından olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuşu eliyle tutmak bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments