Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde eliyle balık tutmak

Rüyada denizde eliyle balık tutmak

Rüyada denizde eliyle balık tutmak kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, rakiplerini alt edeceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına yorulur.

Rüyada denizde eliyle balık tutmak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınıza ulaşmaya çalışabilir veya karşılaşabilirsiniz.

Rüyada denizden eliyle balık tutmak paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına işaret eder.

Rüyada denizde eliyle balık tutmak kısmetlerin çoğalacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, çok büyük kısmetler kazanacağına inanılır.

Rüyada balığı eliyle tutmak anne baba duası alacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına rivayet eder.

Rüyada eliyle balık tutmak onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, sağlam bir kariyer edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada eliyle büyük balık tutmak maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada fareyi eliyle tutmak hayırlı haberler alınacağına, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanı eliyle tutmak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine alamet eder.

Rüyada kuşu eliyle tutmak rahatlayacağına, hafifleyeceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments