Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eliyle büyük balık yakalamak

Rüyada eliyle büyük balık yakalamak

Rüyada eliyle büyük balık yakalamak ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine alamet eder.

Rüyada eliyle büyük balık yakalamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda daha fazla tecrübe kazanabilir, sizin için yararlı olabilecek kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada eliyle büyük balık yakalamak doğru kararların alınacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına tabir olunur.

Rüyada eliyle balık yakaladığını görmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, kırgınlıkların biteceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına delalettir.

Rüyada eliyle balık yakalamak sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada eliyle büyük balık tutmak sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada balığı eliyle tutmak ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine delalet eder.

Rüyada eliyle balık tutmak giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizden eliyle balık tutmak bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde eliyle balık tutmak hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, başarılı olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments