Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde yara çıktığını görmek

Rüyada elinde yara çıktığını görmek

Rüyada elinde yara çıktığını görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada elinde yara çıktığını gördüyseniz:

  • Haberin kaynağına ulaşmadan, ikinci ağızdan diyaloglara dayalı ya da kulaktan dolma haberlere bağlı kararlar almamalı, tepkiler vermemelisiniz.

Rüyada elinde yara çıktığını görmek özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine tabir olunur.

Rüyada vücutta yara çıktığını görmek zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, can derdine düşeceğine işarettir.

Rüyada birinin yüzünde yara çıktığını görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine işaret eder.

Rüyada ağzında yara çıktığını görmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada kolunda yara çıktığını görmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına yorulur.

Rüyada yüzde yara çıktığını görmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada başında yara çıktığını görmek bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına alamet eder.

Rüyada ayağında yara çıktığını görmek işlerinin yolundan çıkacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments