Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinin yaralandığını görmek

Rüyada elinin yaralandığını görmek

Rüyada elinin yaralandığını görmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına, yeni duygular tadacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinin yaralandığını gördüyseniz:

  • Her şeyi hislerinizle değerlendirme meylinde olabilirsiniz.

Rüyada el üzerinde yara görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, borçları varsa ödeyeceğine, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eli yara görmek yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elin içinde yara görmek bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına delalet eder.

Rüyada elinde yara çıktığını görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin elinde yara görmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, işlerinin artacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ellerin yara olduğunu görmek karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, rızkın da ömür boyu süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada el yarası görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağ elinde yara görmek kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments