Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin el öpmek

Rüyada annenin el öpmek

Rüyada annenin el öpmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, hasret giderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada annenin el öpmek gördüyseniz:

  • Manevi yaşama verdiğiniz önem oldukça belirgin.

Rüyada sevgilinin annesinin elini öpmek keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının annesinin elini öpmek maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına işarettir.

Rüyada anne ve babanın elini öpmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, hasta olacağına, işlerinin sarpa saracağına işaret eder.

Rüyada annemin elini öpmek beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş annemin elini öpmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne elini öpmek çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına, her zaman hayırlı işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş anne ve babanın elini öpmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen annesinin elini öpmek fesada bulaşacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments