Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annemin elini öpmek

Rüyada annemin elini öpmek

Rüyada annemin elini öpmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, kendini tutamayıp şeytana uyacağına rivayet eder.

Rüyada annemin elini öpmek gördüyseniz:

  • Olan biten rutini bozan olaylara sinirlenmek veya hatalı yerleri onarmaya çalışmak yetmeyebilir.

Rüyada ölmüş annemin elini öpmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, büyük özgüven kazanacağına yorulur.

Rüyada annenin elini öpmek kötü karakterli bir kadına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada ölmüş anne ve babanın elini öpmek ele geçen fırsatların hayır getireceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada anne ve babanın elini öpmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına işaret eder.

Rüyada annemin elini öpmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına tabir olunur.

Rüyada anne babanın elini öpmek kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş anne babanın elini öpmek işlerin günden güne daha da artacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının annesinin elini öpmek sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments