Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş annemin elini öpmek

Rüyada ölmüş annemin elini öpmek

Rüyada ölmüş annemin elini öpmek dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine inanılır.

Rüyada ölmüş annemin elini öpmek gördüyseniz:

  • Çıkacağınız yolculuklarda yaratıcı fikirlerinizi kullanma şansı bulabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin annesinin elini öpmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, yeni bir ilişkiye başlayacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının annesinin elini öpmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, hırsızlık yapacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş annenin elini öpmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin annesinin elini öpmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına yorulur.

Rüyada annemin elini öpmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına tabir olunur.

Rüyada ölen annesinin elini öpmek yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş anne ve babanın elini öpmek işlerinde bereketin ve verimin artacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine yorulur.

Rüyada sevgilisinin annesinin elini öpmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments