Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne elini öpmek

Rüyada anne elini öpmek

Rüyada anne elini öpmek yeni işlere atılacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Rüyada anne elini öpmek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınız da bazı tatminsizlikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin annesinin elini öpmek zahmet veren işlerin artacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü annenin elini öpmek sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, başarıya giden yolların açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada annenin elini öpmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada anne baba eli öpmek menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, büyük çaba sarfedeceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş annenin elini öpmek refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annemin elini öpmek çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada anne ve babasının elini öpmek daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş annesinin elini öpmek dualarının karşılığını göreceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments