Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının annesinin elini öpmek

Rüyada arkadaşının annesinin elini öpmek

Rüyada arkadaşının annesinin elini öpmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, küslükleri gidereceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, en çetin zorlukların aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının annesinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Sizi anlamsız tartışmaların içine sokmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada arkadaşının annesinin elini öpmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada anne eli öpmek geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada anne ve babanın elini öpmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına işarettir.

Rüyada anne elini öpmek kesesinin her daim dolu kalacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada ölen annesinin elini öpmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada annenin elini öpmek kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, kazanç kapılarının açılacağına yorulur.

Rüyada annemin elini öpmek hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada anne ve babasının elini öpmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments