Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne ve babanın elini öpmek

Rüyada anne ve babanın elini öpmek

Rüyada anne ve babanın elini öpmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, rızkın da ömür boyu süreceğine, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine yorulur.

Rüyada anne ve babanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Biraz gerilimli olabilirsiniz.

Rüyada anne babanın elini öpmek maddi anlamda feraha ermeye, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne ve babasının elini öpmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına inanılır.

Rüyada ölmüş anne babanın elini öpmek maddi olarak çok rahat olunacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına işarettir.

Rüyada anne baba eli öpmek kişinin kötü günler geçireceğine, iki tarafın da çok sevineceğine, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada anne ve babanın elini öpmek uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş anne ve babanın elini öpmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada anne babayı öpmek bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş anne babayı öpmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments